Mit akarunk?

Na pont ez az a pont, ahol egybemosnak mindannyiunkat.

A MGTOW mozgalom (ha egyáltalán mozgalomnak akarjuk nevezni) férfiak laza szövetsége, akiket a vörös kapszula és a nőktől való elhatárolódás egy bizonyos mértéke köt össze, de nem sok más.

Az elhatárolódás mértéke szerinti MGTOW szintek:

  1. Tudatosság: viszont házasságban vagy együtt él valakivel. Őket nem tekinthetjük MGTOW-nak, de a vörös kapszula az ő életminőségüket is nagyban javíthatja.
  2. Komolyabb kapcsolatok elutasítása: nemet mondanak az előbb említett házasságra, összeköltözésre, vagy akár egy sima LTR-re is. Azt sem szabad elfejteni, hogy itthon prostival letudni a dolgot teljesen legális, meg némelyiktől akár áfás számlát is kérhetsz! 🙂
  3. Rövidtáv megtagadása: a járványként terjedő hamis nemi erőszak vád az elsődleges oka ennek, azon felül egyeseknek túl sok fáradságot jelent egy csajt becserkészni. Ezen kívül az elhanyagolható kivételtől eltekintve barátnak sem alkalmasak, főleg a nemek közti különbségek miatt.
  4. Gazdasági elzárkózás: nem hajlandó annál többet dolgozni, mint amennyire a megélhetéshez szüksége van. Ennek egyik oka az adók mértéke, és az, hogy az adóját mire fordítják. Gondolj egy társadalomra, ahol a te adófizetői pénzedből tartják el az egyedülálló anyákat, akik fűvel-fával lefekszenek! Akkor meg minek adózni, nem igaz?

Mindenki saját maga válogatja meg, hogy melyik szinten akar elhelyezkedni, mennyire radikális ebből a szempontból.

Tehát: mit akarunk? A radikalizmustól is függ: azt mindenki akarja, hogy a társadalom ne cseszegesse, amiért nem hajlandó rabszolgaságban élni az életét. A legradikálisabbak viszont, akik már az anarchizmus vizein eveznek, azok be akarják fejezni, amit a feministák elkezdtek, vagyis a társadalom bedöntését.

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s