Feministák

Már szinte hallom a különböző véleményeket: minek egyáltalán foglalkozni velük? Nem lehet őket elfelejteni? Másokban meg megy fel a pumpa, ha rájuk gondolnak.

Kinek jó a feminizmus?

Na ez az, ahol a narratívájuk eltér a valóságtól. Nagyon sok nő ugyanis a háta közepére sem kívánja, hogy dolgoznia kelljen, sokkal jobb lenne, ha valaki eltartaná, és cserébe házimunkával, szexszel és gyerekekkel tudna “fizetni”. Nekik jobban megfelelne ez, mint hogy nap nap után kelljen dolgozni menni. A nagy egyenlősditől boldogtalanok lettek.

Vannak a péniszirigyek, akik olyan életet akarnak maguknak, mint az alfa férfiaké. (Lássuk be, a bétát nem tartják férfinek, kizárólag egy eszköz a szemükben.) Sok pénz, sok figyelem, mindenki őket akarja, és látszólag még a kisujjukat sem mozdítják meg mindezért. Ráadásul sok feminista szívből gyűlöli a gyerekeket, igen sok okból. Ezeket most nem részletezem, de angolul itt megnézhető egy videó a témában. A lényeg, hogy ha “férfivé” válnak, akkor nem kell ezzel vesződniük (maximum macskákkal). Boldogok ugyan nem lesznek tőle, de elérik, amit akarnak, szóval ők pl. nyernek valamennyit.

Persze szeretik úgy beállítani, mintha ők egyedül harcolták volna ki a nők jogait, de igazából a feministák nem jelentenek többet az elit számára, mint hasznos idiótákat. Az elit mit nyert ezzel az egésszel?

  • A női szavazók köztudottan sokkal befolyásolhatóbbak, mint a férfiak, ráadásul több is jár el belőlük szavazni.
  • A nők munkaerőpiacra “engedésével” (a gazdaság miatt inkább kényszerítésével) megduplázódott a munkavállalók száma. Ez a kínálat nagysága miatt alacsonyabb béreket és jóval több adót jelent.
  • A feministák a férfiak csesztetésével, a társadalom egy másik része pedig a feministák lenyomásával van elfoglalva. Mindaddig, amíg egymást “ölik”, addig sem az elittel törődnek, akik így sokkal szabadabb kezet kapnak a céljaik (pl. közpénz benyelése) elérésére.
  • A nők maszkulinizálása és a férfiak feminizálása ugrásszerűen növelte meg a depressziót, az alkoholizmust, és még ki tudja, mit, ezen pedig többek között a gyógyszeripar kaszál.
  • Erős család helyett már a média és a közoktatás neveli a gyerekeket, akik így nem kapnak megfelelő iránymutatást az élethez, és így el vannak veszve az információdömping labirintusában. Ennek hála persze még könnyebb őket manipulálni. A kék kapszula hatása sokaknál egész életen át tart.

Biztos vagyok benne, hogy sokunk ellenségként néz a feministákra, többségileg helyesen. Azonban van egy kis bökkenő. A létünket részben nekik köszönhetjük. Ők bontották le ugyanis a társadalom ezeréves szövetét, és mutatták meg, mi van a felszín alatt. Vagyis? Az AWALT univerzális. Teljesen mindegy, hová mész a nagyvilágban, megfelelő körülmények esetén a legtöbb nő ugyanazokat az elveket fogja követni (tehát kiszámítható). A feministák csak a felszínre, az orrunk elé hozták, és aki néz, az látja is, akár bevette a vörös kapszulát, akár nem.

“Minden nő egy ribanc, kivéve az anyámat. De ne felejtsük el, hogy ő is egy nő.” – Bonaparte Napóleon

A nők színvallása és a társadalom lassú kínhalála pedig elvezet oda, hogy úgy élhetjük a saját életünket, ahogy szeretnénk. A nő most már önellátó, “nincs szüksége férfira”, kivéve persze a szexet és persze jó őt kihasználni. A felőlük érkező elvárásoknak hála pedig lassan a férfiakra is igazzá teszi ezt. Összefoglalva: a társadalom szétesése, amihez a feministáknak igen sok köze van, egyszerű hús-és-vér szexjátékká degradálva a nőket, akikkel utána csak a baj van. A technológiai fejlődés pedig lassan ott tart, hogy szexrobotok fognak minket kielégíteni, amik a használat után csendben vannak.

Tehát: köszönjük, feministák, hogy felszabadítottatok minket, még ha ez nem is állt szándékotokban. De van egy rossz hírem: a szellemet kiengedtétek a palackból, és többé nincs hatalmatok fölöttünk.

A kismillió többi ok miatt pedig továbbra is ellenségek vagyunk.

Reklámok

Feministák” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s