A férfijogi mozgalom kudarcra ítéltetett

Csodálatos tervem van arra, hogy a férfijogi mozgalom hogy járhat sikerrel:

  • nyugodtnak, illemtudónak és polkorrektnek kell lennünk (ahogy a feministák akarják)
  • ki kell hangsúlyoznunk, hogy a nők jogai fontosak (mint bármilyen jó feminista)
  • egyetérteni, hogy a nemek egyenlősége milyen jó dolog (mint egy jó feminista)
  • sosem használhatunk csúnya szavakat (nehogy nőgyűlölőnek nyilvánítsanak minket a feministák)
  • sosem hozhatjuk föl a női választójog hátrányait (ahogyan egy feminista sem teszi)

Persze, a feminizmus az egész világon terjed, és a feministák agresszióval, inzultusokkal, hazugságokkal, a tények figyelmen kívül hagyásával és hisztivel érik el céljaikat, de mi ennek az ellenkezőjét kell tegyük, legyünk együttműködőek, ésszerűek és pártatlanok!

Igaz, a radikális feministák mára a kormány, az oktatás, az igazságszolgáltatás és a média legmagasabb köreibe épültek be itthon és a világban, de mi inkább blogoljunk, gyűjtsük a jobb érveinket a feministák hülyeségei ellen ahelyett, hogy a fent említett szervek mitől lettek feministák és férfiellenesek.

Ja és majd’ elfelejtettem, hogy nevezzünk provokátornak bárkit, aki nem ért egyet a tervemmel.

És igaz, hogy ez a stratégia már 100 éve* nem válik be, de biztos vagyok benne, hogy most sikerrel fogunk járni!

* Az első férfijogi mozgalmat 1926-ban alapították meg (Federation for Men’s Rights), és a céljaik között szerepelt a férfiaknak járó jogi egyenlőség, fairebb tartásdíjak, és több jog az apasági vizsgálatokkal kapcsolatban. Ismerős, ugye?

Arról panaszkodtak, hogy a hatóságok szinte mindig a nők oldalára állnak a vitás esetekben, és sok férfi csupán női bemondásra ül börtönben. Ismerős, ugye?

Bemutatták, hogy a mindenkori kormány hogy teszi a nőket érdekeltté a válásban, és hogy verik szét a családokat. Ismerős, ugye?

Panaszolták, hogy a nők hamis vádakkal fognak előnyt kicsikarni a válóperek során. Ismerős, ugye?

Még a MGTOW jelenségét is megjósolták, azaz hogy egyre több férfi nem fog megházasodni, mert a feminizmus szelleme tönkretette a nőket. Ismerős, ugye?

Ugyanakkor hangsúlyozták, hogy ők nem nőellenesek, hanem csak a feministák, és a “modern” nők ellen vannak, akik egyre csak jogokat követelnek a kötelességeik elhanyagolása mellett, mindezt 1927-ben. Ismerős, ugye?

Elítélték a férfiakat bíróságon ért hátrányos megkülönböztetést, a golddigger kultúrát, a pénzéhes feleségeket [beta bux – szerző], a szétesett családokat, az anyák által, pénz reményében túszként tartott gyerekeket és a pénzért bármire képes ügyvédeket, mindezt 1927-ben! Ismerős, ugye?

Vagyis a férfijogi aktivisták lassan egy évszázada ugyanazt ismételgetik, bármilyen pozitív eredmény nélkül. Ettől a bolygón élt egyik legsikertelenebb csoportnak tekinthetjük őket. Ugyanazt ismételgetik már a ’20-as évek óta, és ezek a problémák már akkor sem számítottak újdonságnak!

Vagyis a férfijogi aktivisták kudarcot vallottak az utóbbi 100 évben, eközben a feministák sikert sikerre halmoztak különösebb erőlködés nélkül, a szigorúbb válási törvényektől elkezdve egészen a férfiellenes kvótákig.

De miért vesztettek? Mert ostobák! Elhitték, hogy

  • legyőzhetik a feministákat azzal, ha az érveiket szajkózzák
  • legyőzhetik a feministákat azzal, ha vitákban, jobb érvekkel legyőzik őket, valójában azonban a feministák érzelmi alapon nyernek még a valóság ellenében is
  • felháborodott férfiakból álló tömegbázis nélkül szétverhetik a feminista elitet
  • a jogegyenlőtlenség elleni harc közben legyőzhetik a feministákat, miközben ugyan a legtöbb esetben papíron már létezik az egyenlőség, ez a gyakorlatban nem érvényesül (hála többek között a fehér lovagoknak)

és sok más. A legfontosabb probléma azonban, hogy figyelmen kívül hagyják a feminizmus tömegbázisát, a nőket. Igen, a tök átlagos, hétköznapi nőket!

A “csúnya feministák” és az átlag nő közötti mesterséges megkülönböztetés a férfijogi mozgalmak legsúlyosabb tévedése! A legtöbb nő ugyanis támogatja a feminista vívmányokat, legyen az válással kapcsolatos törvény vagy különféle juttatások. Mivel a legtöbb nő közvetlenül nem kapcsolódik bele a politikai diskurzusba, így a feminizmus széleskörű támogatottsága nincs is szem előtt…

Kit érdekel, ha egy-egy nő a szavak szintjén szembehelyezkedik a feminizmussal? Amikor eljönnek a választások, biztos lehetsz benne, hogy többségben kire fognak szavazni! Ehhez csak a kampányban tett ígéreteket, vagy pár közvélemény-kutatást kell átböngészni… még több feminizmus, még több privilégium nekik, még nagyobb terhek nekünk!

Ezért fertőz meg mindent a feminizmus olyan könnyedén. Pontosan ugyanezért vészelt át két világháborút karcolás nélkül, fertőzte meg könnyedén a társadalom valamennyi rétegét, és maradt lappangó állapotban. Ez az oka annak is, ha egy területre benyomulnak a nők, akkor az feministává válik.** Azért van ez, mert a feminizmus a női természet része! A pártvonalakon átívelő “Nyafogó Szindikátus” jelmondata is az, hogy “Ha bizonytalan vagy, szavazz a feminizmusra”.

** És pontosan ez az oka annak, amiért nem tűrhetjük, hogy a nők beszivárogjanak a MGTOW közösségekbe.

(forrás)

A férfijogi mozgalom kudarcra ítéltetett” bejegyzéshez 11ozzászólás

  1. Az MRA-vonal ott bukik el, hogy máre tejsen elnőisedett.
    Ha egy magyarországi antifeminista portálon Pash Cutter alias Csizmaszolga lehet az egyik legfőbb hangadó, ha kisfiús férfiakjól jelennek meg cikkek és egy vérfeminista nő cenzúrázhatja az oldalt, nem jósolok a mozgalomnak fényes jövőt.

    Bízom benne, hogy az MGTOW-ideológia nem váik hasonló bomlasztás áldozatává.

    Kedvelés

    • A Deansdale-féle mérsékelt feminizmushoz

      “Ez az alapelv pedig a béke helyreállítása a nemek között. Ez nem a nők mocskolásával fog megvalósulni, hanem a megértésükkel.

      Úgyhogy a Férfihang arrafelé fog továbbmenni, amerre évekkel ezelőtt elindult: békét és egyensúlyt akarunk teremteni a nemek között. Aki az ezirányú munkánkat szabotálja, az ki lesz vágva a büdös francba. A közönség pedig vagy elfogadja ezt, vagy nem – ez kizárólag rajtatok múlik. Engem az sem zavarna túlságosan a jelen szituban, ha az olvasók háromnegyede lelép, mert inkább beszélek egy intelligens falnak mint hülye emberek tömegének (akinek nem inge!).

      Nem szenvedhetem, mikor egy hormonvezérelt tizenéves suhanc idejön osztani az észt a nők borzalmairól, amiről a vak is láthatja, hogy hülyeség, tévedés, balgaság. Ez itt nem a nőgyűlölők elmegyógyintézete, nem fogunk senkit pátyolgatni és gyógykezelni aki beteges téveszméket terjeszteni jön ide. És nem, ez még nem egyenlő azzal, hogy férfiellenesek lennénk vagy feministák.”

      A tagadás mit jelent? Beismerést.

      Kedvelik 1 személy

      • Deansdale ismert férfiellenes beszédei…

        „ez még nem egyenlő azzal, hogy férfiellenesek lennénk vagy feministák.”

        Ha ez nem egyenlő azzal, akkor mi az? 🙂

        Kedvelés

  2. “Deansdale ismert férfiellenes beszédei…”

    “Ha egy magyarországi antifeminista portálon Pash Cutter alias Csizmaszolga lehet az egyik legfőbb hangadó…”

    Természetesen nem az ilyen kommentek generálják leginkább az MRA-PUA-MGTOW mozgalmon belüli széthúzást. Óh, nem! 😛

    Most én is előjöhetnék néhány névvel, de sajnos ez is a széthúzást erősítené. Meg a szarkavarást meghagyom másnak. Mondjuk az olyan tirpákoknak, akik előszeretettel matatnak a magánéletemben. Meg mások magánéletében. Mert az olyan férfias.

    Az, hogy kineveztek páran a “legfőbb hangadó”-nak, hízelgő, bár nem tudom, mivel érdemeltem ki. Én két nevet tudok, akiknek oroszlánszerepe volt a magyar MRA-mozgalom kialakulásában, és őket talán lehetne is hangadónak nevezni: Deansdale és AlterEgo.

    Kedvelik 1 személy

    • Már akartam itt írni, hogy a Hangon támadod ezt az oldalt, meg 1-2 cikkét, de látom idejöttél magadtól is.

      „Mondjuk az olyan tirpákoknak, akik előszeretettel matatnak a magánéletemben”
      Te osztasz meg mindent a magánéletedről.

      „Deansdale és AlterEgo”
      Igen, de ma már csak Alter.

      Kedvelés

Hozzászólás: