MGTOW megszégyenítési kísérletek

A megszégyenítésről általában

Úgy gondoltam, hogy pár olyan megszégyenítési/elhallgattatási technikáról érdemes írni, amiket kifejezetten ellenünk alkalmaznak.

A név szándékos félremagyarázása: vitapartnereink kedvenc beszólogatása az, ami a MGTOW rövidítés szándékos félremagyarázásán alapszik. pl.: “Ha a saját utad járod, miért beszélsz csak és kizárólag a nőkről?” vagy “Indulj már el ahelyett, hogy csak a nőkről beszélnél!”

 • Egyrészt a felvetés eleve hibás, hiszen mi mindenféléről beszélünk, legfeljebb más név alatt. Azon kívül viszont még a MGTOW-n belül is szó van sokféléről, például az anyagi függetlenség eléréséről, hobbikról, stb. Harmadrészt az anonim alkoholisták is a függőségükről szoktak beszélgetni, a férfiak nőktől (szextől) való függősége pedig biológiai alapú, a fajfenntartás alapja (a korral ez szerencsére gyengül). Végül pedig fontos tudnivaló, hogy az online MGTOW közösségekben mindig a dühösek a leghangosabbak, és akiknél elmúlik a gyász, azok általában elhalkulnak, vagy akár ott is hagyják a közösséget, hogy ténylegesen a saját útjukat járják.

Cionista konteó a fehér faj kiirtására: a szélsőjobb kedvenc kártyája, akik a ginocentrizmus érméjének a tradkon (tradicionalista/konzervatív) oldalát képviselik.

 • Mint a tradkonok általában, ők is figyelmen kívül hagyják a tényt, hogy kettőn áll a vásár, és miközben a nők seggét minél jobban kinyalják, aközben a férfiak a hibásak mindenért. Később részletesebben körbe fogom járni a témát, szó lesz a kultúrmarxizmusról (ami a cionizmust is ellenségének tekinti egyébként), a születésszámról, meg a tradkonokról általában.

Áldozathibáztatás avagy “A te hibád az egész, mert rosszul választottál!”

 • A piros zászlók felismeréséhez tapasztalat kell (és sokak abuzív kapcsolata az első volt), arról nem is beszélve, hogy ha bántalmazás nem is történt, a tényen akkor sem változtat, hogy a magyar házasságok kétharmada válással végződik. A közkedvelt NAWALT ugyanezzel cáfolható, mivel ha létezik is ilyen nő, akkor is tűt kell keresni a szénakazalban, legfeljebb kiderül 10 év múlva, hogy mégis olyan, mint a többi, csak jól tud hazudni (kaméleon).

Lópatkó teória erőltetése: a tradkon antifeministák kedvence, például: “Pontosan olyanok vagytok, mint a feministák! Miért nem képes mindenki ellenni egymással?”

 • A legfőbb különbség, hogy a feminizmus a nők jogaiért harcol (legalábbis papíron), ezzel szemben a MGTOW alapjáraton csupán házasságellenes, aminek okait mindenki maga válogatja meg: egyesek a törvényekre hivatkoznak (jogosan), mások a függetlenségüket féltik, már válás után tanulták meg a leckét a saját bőrükön (“soha többé!”) vagy látják maguk körül, ami férfitársaikkal történik.. Ezenkívül a MGTOW nem egyenlő a férfijogi mozgalmakkal (persze a kettő nem zárja ki egymást), a legtöbben hiábavalónak tartjuk a jogalkotói pofozkodást, amit kisebbségből amúgy sem lehet megváltoztatni. Röviden: a MGTOW az egyénnek ad megoldást egy rendszerszintű problémára, nem a rendszert próbálja megváltoztatni!
Reklámok

MGTOW megszégyenítési kísérletek” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A név szándékos félremagyarázásai inkább külföldi oldalakra jellemzőek, nem?

  A tradkonoknak tényleg van 1 manginább rétegük, amely csak a fehér nőket tekinti felsőbbrendűnek. Azt állítják, hogy csak a színes bőrű nők lehetnek primitívek, meg csak a zsidó nők lehetnek gold diggerek, hipergámok, házasságtönkrebaszók. Tomcat is ezek közé tartozik.

  „a tradkon antifeministák kedvence, például: “Pontosan olyanok vagytok, mint a feministák! Miért nem képes mindenki ellenni egymással?”

  Szóval akkor a férfihangos Ulomenen is tradkon. Sokat gondolkodtam, hogy miféle lehet ő valójában.

  Kedvelés

  • A félremagyarázást azok csinálják, akik el akarnak minket hallgattatni. Redditen például az r/TheBluePill alreddit tartalmaz rengeteg ilyen példányt.

   A széljobb tradkonok meg csak annyiban annyiban különböznek a többitől, hogy a “nem olyan” “unikornisuk” (NAWALT unicorn) fehér, bezzeg a többi rassz nője… pedig elég csak az USA nőlakosságát megnézni, akik rassztól függetlenül mind ugyanúgy viselkednek.

   Kedvelés

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s