MGTOW megszégyenítési kísérletek

A megszégyenítésről általában

Úgy gondoltam, hogy pár olyan megszégyenítési/elhallgattatási technikáról érdemes írni, amiket kifejezetten ellenünk alkalmaznak.

A név szándékos félremagyarázása: vitapartnereink kedvenc beszólogatása az, ami a MGTOW rövidítés szándékos félremagyarázásán alapszik. pl.: “Ha a saját utad járod, miért beszélsz csak és kizárólag a nőkről?” vagy “Indulj már el ahelyett, hogy csak a nőkről beszélnél!”

 • Egyrészt a felvetés eleve hibás, hiszen mi mindenféléről beszélünk, legfeljebb más név alatt. Azon kívül viszont még a MGTOW-n belül is szó van sokféléről, például az anyagi függetlenség eléréséről, hobbikról, stb. Harmadrészt az anonim alkoholisták is a függőségükről szoktak beszélgetni, a férfiak nőktől (szextől) való függősége pedig biológiai alapú, a fajfenntartás alapja (a korral ez szerencsére gyengül). Végül pedig fontos tudnivaló, hogy az online MGTOW közösségekben mindig a dühösek a leghangosabbak, és akiknél elmúlik a gyász, azok általában elhalkulnak, vagy akár ott is hagyják a közösséget, hogy ténylegesen a saját útjukat járják.

Cionista konteó a fehér faj kiirtására: a szélsőjobb kedvenc kártyája, akik a ginocentrizmus érméjének a tradkon (tradicionalista/konzervatív) oldalát képviselik.

 • Mint a tradkonok általában, ők is figyelmen kívül hagyják a tényt, hogy kettőn áll a vásár, és miközben a nők seggét minél jobban kinyalják, aközben a férfiak a hibásak mindenért. Azon kívül ott bukik az egész, hogy rengeteg nem fehér MGTOW is létezik, és elég soknak még YouTube csatornája is van.

Áldozathibáztatás avagy “A te hibád az egész, mert rosszul választottál!”

 • A piros zászlók felismeréséhez tapasztalat kell (és sokak abuzív kapcsolata az első volt), arról nem is beszélve, hogy ha bántalmazás nem is történt, a tényen akkor sem változtat, hogy a magyar házasságok kétharmada válással végződik. A közkedvelt NAWALT ugyanezzel cáfolható, mivel ha létezik is ilyen nő, akkor is tűt kell keresni a szénakazalban, legfeljebb kiderül 10 év múlva, hogy mégis olyan, mint a többi, csak jól tud hazudni (kaméleon).

Lópatkó teória erőltetése: a tradkon antifeministák kedvence, például: “Pontosan olyanok vagytok, mint a feministák! Miért nem képes mindenki ellenni egymással?”

 • A legfőbb különbség, hogy a feminizmus a nők jogaiért harcol (legalábbis papíron), ezzel szemben a MGTOW alapjáraton csupán házasságellenes, aminek okait mindenki maga válogatja meg: egyesek a törvényekre hivatkoznak (jogosan), mások a függetlenségüket féltik, már válás után tanulták meg a leckét a saját bőrükön (“soha többé!”) vagy látják maguk körül, ami férfitársaikkal történik.. Ezenkívül a MGTOW nem egyenlő a férfijogi mozgalmakkal (persze a kettő nem zárja ki egymást), a legtöbben hiábavalónak tartjuk a jogalkotói pofozkodást, amit kisebbségből amúgy sem lehet megváltoztatni. Röviden: a MGTOW az egyénnek ad megoldást egy rendszerszintű problémára, nem a rendszert próbálja megváltoztatni!

MGTOW megszégyenítési kísérletek” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A név szándékos félremagyarázásai inkább külföldi oldalakra jellemzőek, nem?

  A tradkonoknak tényleg van 1 manginább rétegük, amely csak a fehér nőket tekinti felsőbbrendűnek. Azt állítják, hogy csak a színes bőrű nők lehetnek primitívek, meg csak a zsidó nők lehetnek gold diggerek, hipergámok, házasságtönkrebaszók. Tomcat is ezek közé tartozik.

  „a tradkon antifeministák kedvence, például: “Pontosan olyanok vagytok, mint a feministák! Miért nem képes mindenki ellenni egymással?”

  Szóval akkor a férfihangos Ulomenen is tradkon. Sokat gondolkodtam, hogy miféle lehet ő valójában.

  Kedvelés

  • A félremagyarázást azok csinálják, akik el akarnak minket hallgattatni. Redditen például az r/TheBluePill alreddit tartalmaz rengeteg ilyen példányt.

   A széljobb tradkonok meg csak annyiban annyiban különböznek a többitől, hogy a “nem olyan” “unikornisuk” (NAWALT unicorn) fehér, bezzeg a többi rassz nője… pedig elég csak az USA nőlakosságát megnézni, akik rassztól függetlenül mind ugyanúgy viselkednek.

   Kedvelés

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s