Ajánlott videó: A nő istenné emelése

GFTMOM fején találta a szöget ezzel a videójával, amelyet most össze is foglalok:

A férfi maga fölé emeli a nőt, de mivel gaztettei rossz lelkiismeretet hoznak, így kénytelen a hörcsög segítségét hívni, és együtt istenséggé emelik a nőt. Jótettei a nő jóságából erednek, míg a gaztettei mögötti okokat meg kell keresni, és a nőt tisztára kell mosni, mivel egy tökéletes lény nem lehet gonosz.

A mangina (a mai átlag férfi) olyan szinten ácsingózik a nő elfogadásáért, hogy bármit képes feladni érte, beleértve a társadalmi normákat is. Olyan szinten isteníti a nőt, hogy már a moralitás eldöntőjévé is a nő válik, jó és rossz meghatározójává.

A nők elleni erőszak mit jelent? Nem csak önmagában a nő ellen elkövetett erőszakot jelenti már, hiszen a nő sem egyszerű ember csupán. Ahogyan egy imahely megrongálása sem csupán rongálás, így a nők elleni erőszak is valami magasabb szintű bűn: istenkáromlás.

Az ember viszont nem csak jóságos isteneket imádott a történelem során, jó ellenpéldák az inkák istenei, akik emberáldozatot – férfiáldozatot – követeltek. A nő ugyanúgy férfiáldozatot követel, a különbség annyi, hogy rituális gyilkosság helyett vért és verítéket követelnek.

(Marcus itt pár bekezdést szán a női degeneráció formáinak leírására, például: abortusz, piercingek stb.)

Voltaire fogalmazott jól: ha nem lenne isten, akkor ki kellene találni. A mangina istene pedig a nő, egy irracionális lény, és az akaratához igazított, szelektíven betartott törvények a társadalom széthullásához fognak vezetni.

A teljes szöveg itt található.

Ajánlott videó: A nő istenné emelése” bejegyzéshez 2ozzászólás

    • Az angol tudásom egy része már a magyar nélkül fejlődött ki (angol alapokon), emiatt értem és értékelem, de magyarul visszaadni nem tudom azokat a nüanszokat, amik olyan zseniálissá teszik ezt a videót.

      Ha esetleg ismersz valakit, aki igen, és elkülditek a fordítást, akkor a szerzőnek is elküldöm, hátha ráteszi a videóra.

      Kedvelés

Hozzászólás: