Az antifeminista nők a barátaink lennének?

Aki hallott már Betteridge törvényéről, az már sejti a választ: nem.

Először is egy apróság a feminizmussal és antifeminizmussal kapcsolatban: a feminizmus hullámokra épül, és az antifeminizmusnak is megvannak a maga fokozatai: az adott antifeminista a feminizmus mely részeinek ellenzője? Akadnak olyanok, akik a nők szavazati jogát is megvonnák, másoknak az is belefér, hogy a nők dolgozhatnak, de mégis ellenzik a mai feminizmust (más nevén: áldozatkultusz). A közhiedelemmel ellentétben a MGTOW nem jelent automatikus antifeminizmust (sőt, a nők munkába kerülésével elhárult a kötelezettség, hogy eltartsuk őket).

Az antifeminista nők mit is akarnak valójában? Visszatuszkolni a MGTOW szellemét a palackba! Hiszen a rabszolga – akarom mondani, férj – alanyi jogon jár! A feministák viszont felszabadították a női nemet a kötöttségeik alól, aminek hála a valódi női természet is a felszínre került, és az internetnek köszönhetően pusztító sebességgel terjedt el a tudás, amit a vörös kapszula ad. A szegény “tradkon” nők pedig egyre nehezebben találnak olyan idiótát, aki hajlandó aláírni a házassági papírt.

Egyáltalán milyen is a tradkon nő? Végtelenül lusta! Hiszen ő otthon marad házimunkát “végezni” (egy gépesített háztartásban persze), gyereket “nevelni” (a kölök nézze a tévét amíg ő fészbukozik), aztán jobb esetben hajlandó valamit főzni a férjének, persze ennek a minősége is erősen kétséges a mai világban… de pont a gépesített háztartás az, ami a MGTOW létet olyannyira megkönnyíti, és így már nem kell egy nőt eltartani, hogy ő megcsinálja mindezt. A tradkon nők is tudják, hogy a hasznosságuk mára kimerül a szexben és a társadalmi elfogadottság biztosításában, de egy MGTOW-nak egyikre sincs sok szüksége (hiszen prostik és haverok is vannak a világon).

Így hát ezeknek a lustaságoknak nem sok lehetőségük maradt.

Így születnek az “antifeminista” nők… kiposztolnak egy szelfit jól hangzó szöveggel, esetleg pár videót (shoe0nhead-et nem fogom belinkelni), amiben jól megmondják a nyilvánvalót, és igyekeznek hangsúlyozni, hogy ők bezzeg nem ilyenek. Ezzel jó pár kék kapszulás bétát át lehet ejteni, de szép lassan ők is ébredeznek a valóságra.

Na de miért tettem idézőjelbe? Itt kell visszamenni a cikk elejére, és az antifeminizmus fokozataira. Az “antifeminista” nők elsöprő többsége ugyanis csak az áldozatkultusz ellen emel kifogást, de a feminizmus többi vívmányát köszönik szépen, megtartják! Egész addig maradnak “antifeministák”, amíg be nem kell adni a válópert, onnantól ugyanazokhoz a fegyverekhez fognak nyúlni, mint a többi nő (gyerekek manipulációja, hamis vádak stb.).

Szép kis antifeminizmus, mondhatom.

Ne dőlj be nekik, maradj MGTOW!

Reklámok

Az antifeminista nők a barátaink lennének?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. A trad con és a mangina típusú gynocentrizmus között összesen annyi a különbség, hogy míg a trad con el is vár valamit a nőktől a ferfitarsadalom által előállított gazdasági javakért cserébe (nevezetesen szexuális kielégülést és gyerekeket, vagyis röviden puncit), addig a mangina típusú mindezt önként és dalolva, minden ellenszolgáltatás nélkül nyújtja a nőknek. A feminizmus céljait ezen a tengelyen voltaképpen nagyon könnyen össze lehet foglalni: több pénzt kevesebb punciert. Igazából ennyi az egész.

    Kedvelés

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s