Választások

Minden közvélemény-kutatáson virít, hogy a bizonytalanok+nem szavazók aránya messze felülmúlja az összes többi tábort, ez a poszt pedig a bizonytalan MGTOW-knak szól.

A vokskabin 35 kérdése alapvető támpontot adhat arra vonatkozóan, hogy vajon melyik párt hozzáállása áll legközelebb a kitöltőhöz. Érinti az oktatást, az EU-t, a migránskérdést, és még férfi-női témákat is.

Itt jön képbe a MGTOW szemszög: melyik párt ígér olyasmit, ami a magunkfajtának jó lehet? Most nem az adórendszerre gondolok, hiszen mindenkinek más lenne megfelelő (gondoljunk csak egy minimálbéresre és egy vállalkozóra), hanem a fent említett kérdéskörre, azon belül is néhány konkrétumra:

  • Nyugdíjkorhatár diszkrimináció megszüntetése (nők40): többek között a Jobbik, a Momentum és az Együtt támogatja, a Fidesz elutasítja.
  • A kormányt érintő genderkvótát csak a Fidesz és a Jobbik utasítja el, az összes többi párt támogatja. Nyilvánvalóan jobb, ha a tagokat érdem alapján választják ki, és nem kvóták vagy talpnyalás alapján.
  • Az isztambuli egyezményt látszólag a Fidesz elutasítja, a valósághoz azonban az is hozzátartozik, hogy aláírták 2014-ben, csak azóta sem ratifikálták. Az összes többi párt támogatja, tehát ha úgy nézzük, akkor megszívtuk.

Mindenkinek ajánlom, hogy alaposan fontolja meg a fentieket, és annak alapján döntsön április 8-án.

 

ui.: Egyetlen párt vagy szervezet sem keresett meg ezzel kapcsolatban, és pártpropagandát egyébként sem vagyok hajlandó írni. Alapvetően a teljes politika ginocentrikus, emiatt nem látom sok értelmét belefolyni a mindennapi politikába. A későbbiekben is csak akkor fogok foglalkozni politikával, ha MGTOW-t közvetlenül érintő ügyről van szó, esetleg egyes ideológiák férfiellenességére világítok majd rá.

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s